vad händer med mitt liv?

Skrivet den 2010-05-30 @ 17:49:57

blä, usch, fy och tvi.


En hel söndag fylld med huvudvärk, halsont och en massa plugg. Lite ironiskt att läsa om ångest i psykologin när man själv känner ångest inför morgondagen...


De Bweetles låt "And I love her" ligger på topp just nu... real life situation! 

I give her all my love
That's all I do
And if you saw my love
You'd love her too
I love her

She gives me everything
And tenderly
The kiss my lover brings
She brings to me
And I love her

A love like ours
Could never die
As long as I
Have you near me


vart tog sommaren vägen?

Skrivet den 2010-05-28 @ 08:24:28

Ja det kan man verkligen undra. Nu är det ju bara kallt och grått ute... Jag vill ha tillbaks solen!!


Som en parentes så börjar jag småledsna lite på din stil. Kul att du går runt och säger det till alla andra förutom mig. Vågar inte säga det till mitt ansikte, gå fan inte runt och snacka.


en ängel här på jorden

Skrivet den 2010-05-24 @ 11:53:34

Hedda, åh namnet klingar så skönt.

Den fantastiska flickan som vandrar på denna jord, är hon på riktigt?

Varsågod Hedda, nu har jag bloggat om dig.


"Har du kul?", "Ja", Så är man i Cuxhaven :PppPpP

Skrivet den 2010-05-20 @ 13:16:47

(Snott rubriken och bilden från Sidnie, hihi)
En extremt händelserik vecka! Har därför inte (orkat) haft tid att uppdatera!
Och Hamburg var nice? Ja Hamburg var otroligt kul, jag och min bro var i stort sätt fulla nästan hela resan. Av de bilder vi tagit har vi suttit och diskuterat vilka som inte får komma upp på fejs, så vissa är vääldigt dräggiga, men hey. Varför inte bjuda lite på sig själv?
En kort recap på Hamburg resan: 

Onsdag:
Efter ett snabbt möte med min flickvän så for vi till skavsta för att sedan flyga med Ryan Air. Herregud vad de suger, men man får vad man betalar för I guess. Väl framme i Hamburg var det dax att hitta något att äta. Efter vi vandrat runt och äntligen hittat ett dugligt ställe var det dax för nästa uppdrag. Vart fan hittar men en bar i Hamburg? Och jag ska säga er, det är jävligt svårt. Deutschland ist das BIERland varför ska det vara så svårt att hitta en bar där medelåldern inte ligger på 50?! Tillslut hittade vi Gänsenmarkt, där kunde man beställa in en meter öl! Blev fulla och glada.

där kunde man beställa shots i rör och en meter öl!

Torsdag:
På dagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, hehe. Tror det var idag vi åkte till Cuxhaven, tänker inte ens berätta om det jobbiga skitstället. ÅK ALDRIG DIT. Men kommer ihåg att det blev en fylla på reeperbahn, lite (läs: mycket) fjortisvarning på den:


Fredag:
Tokchill och vila upp kroppen. Fyrverkerier för att fira körsbärsträdsdagen... Väldigt påkostat och fint. 

Lördag:
Fest igen på Gänsenmarkt, hittade tre fulla 20 åringar som bjöd oss på sprit, det var bra förutom att det var lite incest varning på dem.

Söndag: Bakis-tråk, hängde på starbucks uteservering i 4 timmar...
Måndag: besök ett  tyskt bryggeri = dricka öl klockan tjugo över nio på morgonen.
Måndag kväll var jag hemma och satt uppe till tre på natten och pluggade till matte nationella, det gick ändå åt helvette...


typ godis, disney, tekniska museet och rally!

Skrivet den 2010-05-11 @ 12:15:48


Hej alla METGare, vad trevligt att ni tittar in!
Nu har jag inte lagt upp något sen i torsdags, för det är jag ledsen speciellt nu när min blogg blev promotad av Io. Så då känner jag mig skyldig att hålla igång bloggen.

Startar med att kort sammanfatta helgen; fantastisk.

Har spenderat all min vakna tid från fredag till måndag med min flicka, awwwwsome. I lördags var vi på tekniska museet med hennes yngsta bror, det var "sååååååå" kul!! Kvällen avslutades med en att kolla på djungelboken och aristocats. Sen i söndags var jag och åkte rallysprint med farsgubben min. Ja, vad ska jag säga om det? Det går fort, det är kul, och det är manligt. Fast det roliga var att jag kände att det jag hade på mig inte passade in bland åskådarna, de hade slitna jeans, volvotröjor och spottade snus överallt... Fina fräscha människor. Det finns inga bilder uppladdade från tävlingen, men jag tror det kommer snart samt lite film så jag lägger upp det så fort jag får tag på det.

Kan ju i alla fall visa bilen;


hoho! fort går det också, 300 häst i den, brum brum! såklart är det en bild från i vintras och inte från helgen, men det kan man väl antagligen räkna ut... 

Och så imorgon smäller det, efter drygt 2 månaders tagg så ska jag äntligen till Hamburg! Wiiiie! Det jag nog är mest taggad för är att vi ska gå på Beatlemania, en stort museum för att hylla The Beatles. Jag har valt att INTE ta med mig kameran, det gör alla andra ändå, så jag tar med mig filmkameran! Hoppas på att få lite grymt footage på oss.

Som en liten parentes så har jag sjukt ont i ryggen, vet inte vad det är men hoppas på att det går över!
Får se om jag hittar något tillfälle att uppdatera bloggen i Hamburg, håll tummarna! 

That's it, I'm out!



kärlek, koppar, sol och djurgårdsfärja

Skrivet den 2010-05-06 @ 23:34:41



Igår var en av de bästa onsdagarna i mitt liv, kanske någonsin. Nästan omöjligt att sammanfatta i ett ord men jag ska försöka:

Superfantastisktotroligttjusigmakalöstunderbartmajestätisktskön.

Dagen började, härligt nog, men ännu en sovmorgon innan det nationella provet i svenska som jag faktiskt inte var ett dugg nervös inför, vilket antagligen var en bidragande faktor till varför jag kände att det gick ganska bra. Men det var efter skolan som det roliga började, då var nämligen jag och koppshoppade (ja det är ett ord, jag har bestämt det) med flickvännen på Myrorna(?). Där jag förövrigt hittade en plasthummer som jag känner såhär i efterhand att jag bara måste ha... anyway, tillslut hittade vi en fin blå kopp INKLUSIVE fat för 25 spänn! Vilket kap! Den bor nu hemma hos flickvännen och vi invigde den igår, måste säga att det var extraordinär tekopp. 

Efter ett misslyckat försök till broschshopping bar det iväg till slussen för att ta färjan fram och tillbaka, vilket var ytterst trevligt, hehe.




Som man brukar säga, om man haft en bra onsdag kommer helgen vara kanonfin. Vilket nog stämmer, jag ska nämligen leka sambo med Johanna för hennes pears åker till bort, till prag tror jag...

Jag har också grillat med ubbe idag, mycket gott, eftersom det var jag som grillade. Jag vill också klargöra skillnaden mellan äta middag och grilla. Att grilla är manligt, även om man bara är två stycken som äter, att äta grillad mat med en av sina bästa kompisar är inte gay. Det är man at it's most man.

Klockan ringer sex imorgon bitti och då ska jag packa och vara nervös inför engelska nationella så nu är det sovdags, godnatt kultingar! 


shaping up to be one fantastic day

Skrivet den 2010-05-04 @ 09:27:20

Dagen börjar med en saftig sovmorgon, börjar inte förens klockan 13.00, det är såna här dagar som det känns onödigt att åka in till skolan med tanke på att jag har en lektion. Till frukost slukades en halv grapefrukt och lite müsli och yoghurt, mums!

SÅ om allt går enligt planerna kommer min dag se ut så här;
- Ett besök på gymmet
- Lunch med flickvännen
- Sitta av en mattelektion
- Hem och skriva talet till nationella i svenskan (har knappt börjat, hehe)

Nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna ner till gymmet! Ha en go dag! 




skönheten har äntligen hittat hem

Skrivet den 2010-05-03 @ 22:55:53



Fantastisk, underbar, himmelsk, makalös, strålande. Ord som används för att beskriva flickvännen min kan också användas för att beskriva den nya t-shirten. Så extremt nöjd, köpte även en till tröja. 2 för 500 kr, bara att slå till, orkar dock inte lägga upp den just nu.


bara för att jag kan

Skrivet den 2010-05-03 @ 22:31:49

Det är otroligt hur lite stöd en kille får från sina kompisar när han berättar för dem att han ska starta en blogg. 
"Vad ska du blogga om? Du har ju ingen talang whatsoever!" Tack, jag uppskattar verkligen ert stöd. Men jag ska inte låta mig skrämmas, ärligt talat så har jag ingen särskild talang. Jag är en helt vanlig medelsvensson och det här kommer vara en helt vanlig blogg, hur ska den stå ut ur mängden? Det är inte meningen att den ska det. Den kommer handla om mig och mitt liv som en bonde som försöker överleva livet i den hektiska staden Stockholm.
So enjoy or get the fudge out.


Så, lite kort om mig då;
Heter Jacob, är ett enormt Beatles fan, stort fan till all 60-70 tals musik faktiskt. Bor i ingenmansland mellan Stockholm och Norrtälje nämligen; Brottby! Ringer ingen klocka? I don't blame you, finns inget att se här... Vi är dock ganska kända för en stor nazistkonsär här på 90-talet, jag lovar googla det!
Jag har spelat tennis en gång i tiden men har nu bytt ut tennisracket mot godis och tenniskorna med soffan, vilket jag tycker funkar mycket bättre.


Det var allt för tillfället.
Friendmountain out!