and is there time left for love?

Skrivet den 2010-06-28 @ 22:33:40

Måndagkväll, jag har precis spenderat 9 och en halv timme på ett flak, i 30 graders värme och lastat hö. Jag, är, helt slut.  Men när jag tittar tillbaks på hur fin helgen har varit så blir jag alldeles varm inombords.






Åhåh, mina favoriter fångade på samma bild. 



Sen tog jag farväl till min älskade flickvän då hon skulle bort, i två veckor!!! Men jag saknade henne så mycket att jag valde att åka till nacka för att träffa henne klockan halv elva på kvällen. 


tandläkarbesök

Skrivet den 2010-06-23 @ 10:07:24

11:40 gäller det. Mitt sista tandläkarbesök som omyndig, det kommer säkert gå bra. Jag kommer inte bryta min streak med 17 år utan hål. Jag får alltid beröm att mina tänder är "så fina", vad bra, synd att de är väldigt gula bara! 



huvudvärk. igen.

Skrivet den 2010-06-22 @ 22:47:58

Nu börjar jag bli trött på den här skiten. Och med den här skiten menar jag mitt huvud. Inte nog som att jag ser ut som en mjölkko utan jag ska också få huvudvärk var och varannan dag. Nu tänker jag nog tamefan pallra mig till läkaren, vore ju dumt att ha en blödning i huvudet eller något. 

FML


Mårten, korv och kallt vatten

Skrivet den 2010-06-21 @ 00:35:21

Mycket fin kväll. Den var fin med ett stort f, Fin alltså. 

Massa bad, fulla ankor, korv och donkens swiss + road trip med de skönaste grabbarna, det kan man leva på!



Bergström chefert är inte med på bild men han är såklart en av de skönigasteboysen.


Nacka Forum, bästa platsen på jorden...

Skrivet den 2010-06-20 @ 11:56:05

...NOT

Igår var jag i Nacka Forum för första gången i mitt liv, något som johanna och hennes madre tyckte var konstigt. Jag hade skyhöga förväntningar på köpcentret och när jag väl satte min fot i forum så blev jag ytterst besviken. Inte ens det faktum att jag var där med universums sötaste flicka kunde förgylla mitt besök i forum. 

Nu packar jag badbyxor, handduk och solskyddsfaktor 50 (vitiligo, yaay) och ska snart bege mig ner till "stora" garnsviken med Ubbe, Danne och Adam. Det kommer nog bli väldigt nice. 



here we go again

Skrivet den 2010-06-19 @ 23:14:01

Nu bråkar de igen. Men de har varit duktiga, det är bara typ 4e gången idag. Den här gången handlar det om smutsiga kläder, det är väl klart något man börjar skrika på varandra om?


ont i magen!

Skrivet den 2010-06-19 @ 19:06:12

Igår skulle min fina flicka och jag flyga luftballong. Men tack vare detta underbara svenska väder så blev det inställt och vi hade chill/filmkväll istället, men det var också väldigt mysigt. Luftballong får helt enkelt vänta. Kunde knappt sova något inatt på grund av att jag hade så grymt ont i magen. Det var nog bland det värsta jag någonsin känt, och jag känner hur den kryper på igen... Det sitter högt upp i "magen", tror det är närmare lungorna än själva magen. 


Så jag tyckte lite synd om mig själv så jag satte på mig mina gula tofflor (stöldgods från skidresa) och satte mig i min ensamhet och spelade Rock Band, trummor såklart. GRYMT kul! 





a date which will live in infamy

Skrivet den 2010-06-17 @ 17:16:21

Ja, vad ska jag säga. Jag kommer att ha mössa på mig i en månad nu. Bara så ni vet. Jag klippte mig igår, hehe, det blev inte bra.

Så. BEHOLD! Den enda bilden på mig som kommer publiceras på en månad!

dad

Sorry för mobilkamerafjortisposen.


Fullt schema, men det gillar vi skarpt!

Skrivet den 2010-06-14 @ 22:39:42

Första veckan på sommarlovet, and it feels great! Fock har jag problem att spika ett datum för min 18årsfest då folk åker till festivaler och är bortresta, jag vill ju att så många som möjligt kan komma!


På tisdag så ska jag ha ett kärt återseende med en mycket trevligt tjej som jag inte träffat på ett bra tag, Viktoria! (inringad) Fika på kvällen och om det finns tid över tänker jag försöka stressa över till ivar los och träffa johanna och hennes gäng.



Onsdag består av pokerkväll med närmaste grabbarna, chips och 3.5or i all ära!
Torsdagkväll så har jag inget plnerat! Någon som vill ha en liten playdate? Och sen på fredag ska jag flyga luftballong med johanna, det kommer nog bli najs.




in med det nya, ut med det gamla

Skrivet den 2010-06-13 @ 23:07:12

Nu åker den gamla tekoppen i sopporna, fick nämligen en ny tekopp av Stockholms finaste flicka och teet smakade fruktansvärt bra!

Så nu sitter jag och dricker te medans jag gör en gästlista för min 18årsfest. Good golly miss molly!


And i, i don't know how to take it

Skrivet den 2010-06-09 @ 13:58:18

Sprite är bäst.


Trots motgångar och grejer så kan man alltid lita på att denna eviga materialism kan (försöka) pigga upp en, jag kom hem till en ny hängmatta (ganska "pride" om jag får säga det själv...) och ett par splitternya låga blåa converse, danke danke mamma.





and what comes out from my mouth

Skrivet den 2010-06-07 @ 10:52:36

På vägen hem från skolan idag skedde ett pinsamt möte med en gammal bekant person. Eller, möte och möte, det bestod mest av en stel konversation och pinsam tystnad.

Idag är även andra dagen i rad som jag drabbas av värsta huvudvärken, lätt att vara hypokondriker men hoppas inte att det är något allt för allvarligt.


En fin flicka var på besök

Skrivet den 2010-06-07 @ 00:09:30

Igår var Johanna här för tredje gången, det var nämligen middag med farmor, farfar, moster och Daniel. Johanna var jättevälkommen och alla gillade henne, hon var så trevlig och glad, som hon alltid är. Det enda hon behöver vänja sig vid är att tala lite långsammare till farmor min, som då hör ganska dåligt men jag tror att det kommer gå bra. Hon har gott om tid på sig att göra det.

Men det kommer inget gott utan något ont... Som igår sålde jag och Ludvig glass för Stadsmissionen, rätt enkelt jobb. Få betalt för att gå runt på stan i solen och försöka sälja glass till folk, problemet är att glassen kostar 50 spänn så INGEN vill köpa. Men men, det är pengar vilket jag är i väldigt stort behov av nu, fina födelsedagspresenter och Hamburgresan tömde mitt konto rejält. Det är den 6 idag (Nationaldagen, woohoo!) och jag har ca: 25 kronor på kontot!

När jag kom hem  fick jag huvudvärk, vilket verkar slå till oftare än vanligt, förra söndagen hade jag också huvudvärk. Kan det bero på att jag spenderat runt 5 timmar i solen utan att dricka vatten? Kan säkert ha något med det att göra...


Cheers!